به گزارش پایگاه خبری اگنا، سحر طغیانى دولتآبادی مدیر توسعه کسبوکار روبوایپکس که این رویداد را برگزار میکند درباره رویداد XERO-CTF گفت: مهلت ثبتنام در رویداد XERO-CTF تا یکشنبه ۸ خرداد تمدید شده است و رویدادهایCapture-The-Flag (CTF) در واقع رویدادهـای امنیتی کامپیوتـری هستند که شـرکتکنندگان در آن با هدف پیدا کردن راهحلهایی برای یک مساله با یکدیگر رقابت میکنند و برنده کسی است که به جوابی برای سوالات فنی مطرحشده برسد.
به گفته طغیانی، CTF در هـمه جـای دنیا، بـا حـمایت شـرکتهـای بـزرگ فـناوری برگزار میشود و هدف آن پیدا کردن نخبهترین افراد فنی و بـه چـالـش کشیدن، تـقویت و بـه اشـتراک گـذاری دانـش بین آنهاست. طغیانی این موضوع را در کشوری مثل ایران که به شدت با معضل مهاجرت و کمبود نیروی انسانی نخبه مواجه است بسیار حائز اهمیت میداند.
طغیانی در تکمیل توضیحاتش در مورد XERO-CTF توضیح داد: این رویداد در واقع یک مــسابــقه حــضوری با مـحوریت تلفیقی هـوش مـصنوعی و امنیت سـایبری است که شـرکتکنندههـا در آن باید مثل یک هکر فکر کنند و از تمام مـهارتهـای امنیتی، مـهندسی و نـرمافـزاری خود برای رسیدن به بهترین نتیجه مثبت بهره گیرند.
به عقیده او، این رویداد مجـموعـه تـوانـاییهـای ۳۶۰ درجـه افراد را به روش مـسابـقه، بـازی و چـالـش، ارزیابی میکند و این ساختار در بلندمدت باعث جهـتدهی بـه مسیر یادگیری و نیـروهــای انسانی در کشور میشود. به گفته طغیانی، این رویداد فرصتی است که شـرکتهـا، اسـتارتآپهـا و مـجامـع علمی و دانـشگاههـای ایران را دور هـم جـمع میکند و با حمایت جـامـعه تخصصی از این رویداد امکان هــمافــزایی و تــمرکز در حــوزه فناوری فراهم میشود.
مدیر توسعه کسبوکار روبوایپکس در ادامه گفت: مخاطبان اصلی این رویداد از سمت شرکتکنندگان مسابقه شامل دانشجویان علوم کامپیوتر، ریاضى و تحلیل داده و از سمت صنعت، شرکتهاى تکنولوژىمحورِ در جستوجوی نیروى فنى، بخش دیگری از مخاطبان این رویداد هستند.
به گفته طغیانی، با توجه به تعداد بیشتر از انتظار ثبتنامها، روبواپیکس ابتدا در ۱۳ خرداد دوره گزینش افراد برتر را به شکل آنلاین برگزار میکند و شرکتکنندگان برگزیده به XeroCTF 2022 راه پیدا میکنند.
انتهای پیام/