معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: تا پايان سال 98 همه جاده هاي فرعي و اصلي مورد تاييد وزارت راه و شهرسازي کشور از پوشش کامل مبتني بر نسل سه و چهار اينترنت برخوردار خواهند شد.
به گزارش خبرنگار ايرنا، حسين فلاح جوشقاني روز پنجشنبه در حاشيه برگزاري کنفرانس ملي سنجش و ايمني پرتوهاي يون ساز و غيريون ساز در دانشگاه کاشان در گفت وگو با خبرنگاران افزود: با اين اقدام، مردم مي توانند در جاده ها افزون بر سرويس هاي صوتي از سرويس هاي اينترنت و ديتا نيز بهره مند شوند.
وي اظهارداشت: اکنون نيز 700 هزار کيلومتر از جاده هاي اصلي و فرعي و ريلي کشور از پوشش آنتن دهي تلفن همراه برخوردار هستند.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اضافه کرد: در پي توسعه شبکه تلفن همراه در حاضر تمام شهرهاي ايران که افزون بر يک هزار و 240 شهر است زير پوشش کامل نسل سه و چهار اينترنت قرار دارند.
وي تصريح کرد: هدف وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات اين است که تا پايان سال 98 تمام مناطق روستايي کشور زير پوشش سرويس هاي صوتي، تلفن ثابت، تلفن همراه و اينترنت قرار گيرند.
فلاح جوشقاني با اشاره به اينکه براي تحقق اين هدف بيشتر سرمايه گذاري ها از محل اعتبارات دولت و سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي انجام مي شود، گفت: هم اکنون افرون بر 43 هزار روستاي کشور زير پوشش اينترنت قرار دارند.
وي توسعه پوشش اينترنت در تمام نقاط کشور به ويژه مناطق روستايي کمتر برخوردار را از جمله برنامه هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات اعلام کرد و گفت: هم اکنون پوشش اينترنت در مناطق شهري کامل شده و هدف اين وزارتخانه به بهيبنه سازي و بالارفتن کيفيت در جاده هاي کشور معطوف شده است.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي همچنين در خصوص سرمايه گذاري براي ايجاد پوشش گسترده شبکه تلفن همراه در کشور براي سرويس دهي به همه مردم، يادآورشد: از ابتدا تاکنون افزون بر 300 هزار ميليارد ريال سرمايه گذاري در اين بخش انجام شده است و باتوجه به شرايط کنوني و افزايش قيمت ها امکان سرمايه گذاري بيشتري نيز وجود دارد.
به گفته معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات بيشتر سرمايه گذاري براي توسعه تلفن همراه از سوي بخش خصوصي انجام شده و فقط حدود هفت درصد شبکه مادر مخابراتي توسط دولت توسعه يافته است.
وي افزود: دولت در پنج سال گذشته حدود 50 هزار ميليارد ريال براي شبکه مادر مخابراتي در شبکه هاي بين استاني، فيبر نوري بين استاني و دروازه هاي بين المللي هزينه کرده است که سرمايه گذاري بخش خصوصي با بخش دولتي تکميل کننده شبکه ارتباطي کشور است.
پنجمين کنفرانس تخصصي ملي سنجش و ايمني پرتوهاي يون ساز و غير يون ساز روز چهارشنبه در دانشگاه کاشان با همکاري متخصصان حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات برگزار شد.
در اين کنفرانس مقاله هايي در خصوص تخمين دز متوسط غده اي در غربالگري هاي رايج ماموگرافي با شبکه عصب، اجراي راديوگرافي نوتروني در راکتور تحقيقاتي کم قدرت، بهينه سازي زمان لازم براي طيف سنجي گاما در نمونه هاي خاک و بررسي سيستم هاي سنجش و پايش الکترو مغناطيسي غير يونيزان و حفاظت در برابر پرتوهاي غير يون ساز با امواج راديويي توسط فرستنده هاي مختلف به خصوص تلفن همراه در ابعاد علمي و تخصصي ارائه شد.
شهرستان کاشان با افزون بر 365 هزار نفر جمعيت در 190 کيلومتري شمال شرقي اصفهان قرار دارد.
اینترنت شبانه رسمی است که از چندی قبل توسط اپراتورها به راه افتاد؛ یک اپراتور ممکن است حجمی از اینترنت روزانه را با دریافت مبلغی ارائه کند و حجمی را هم به اینترنت شبانه اختصاص دهد و اپراتور دیگری ممکن است اینترنت حجمی روزانه و شبانه را در بستههای اینترنت خود برای انتخاب کاربر به فروش بگذارد. با وجود این، در حالی که برخی از کاربران شبزندهدار ممکن است از اینترنت شبانه راضی باشند، برخی دیگر هم از حجمهای شبانهای که استفاده نمیشود، شکایت دارند.
این اینترنت شبانه اخیرا موجب نارضایتی کاربرانی شد که پیش از این حجمی از اینترنت را با پرداخت مبلغی دریافت میکردند اما اکنون حجم اختصاصیافته با همین مبلغ بین شب و روز تقسیم شده و گویی اینترنت روزانه سهم خود را با اینترنت شبانه به اشتراک گذاشته است یا مبلغی که برای بستههای اینترنتی دریافت میشد، با اضافه شدن اینترنت شبانه به این بستههای اینترنتی افزایش یافته است.
محمدجواد آذری جهرمی – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – درباره موضوع ارائه اینترنت ترکیبی شب و روز، اظهار کرده بود که ارائه بستههای ترکیبی شبانه و روزانه توسط اپراتورها ممنوع شده و دیگر نباید ارائه شوند. هرچند نسترن محسنی – معاونبررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- در این باره گفته بود: فروش بسته به این صورت که بخشی از حجم مخصوص شب و بخشی از آن مخصوص روز باشد، خلاف مقررات نیست بلکه باید میزان تعرفه در تمام شبانهروز به یک میزان باشد.
با بستههای اینترنت که حجمی را به ساعات کممصرف اختصاص میدهند (همان ساعاتی از شب تا بامداد)، برخی از کاربران برای اینکه بتوانند از این حجم اینترنت خود استفاده کنند، به سمت شبزندهداری روی آوردهاند که از طرفی بتوانند در ساعاتی از شبانهروز که اپراتورها ترافیک کاربر کمتری دارند، با سرعت قابل قبولی به فعالیت اینترنتی خود بپردازند و از طرف دیگر، از حجمی که بهشان اختصاص یافته بهرهمند شود.
اگرچه باید توجه داشت اپراتورها با ادعایی که دارند، در تلاش برای جلب رضایت مخاطب، به بستههای اینترنتی خود، حجم شبانه اضافه کردهاند، اما در مقابل درخواستها برای اینترنت شبانه، برخی از کاربران هم هستند که واقعا هیچ استفادهای از این اینترنت شبانه ندارند؛ شاید بههمین دلیل اخباری به نقل از رگولاتوری منتشر شد که از حذف تدریجی بستههای شبانه اینترنت خبر داده است.
از طرف دیگر در مقابل کاربرانی که اعتراض دارند در این ساعات استفادهی زیادی از اینترنت ندارند، برخی دیگر از کاربران هستند که شاید بهدلیل ساعات کاریشان یا موارد دیگر، در این ساعت از شبانهروز به اینترنت نیاز داشته باشند، به همین دلیل حذف کامل این بستههای شبانه هم ممکن است موجب نارضایتی برخی افراد شود. بنابراین شاید بد نباشد اپراتورها این حق انتخاب را به کاربران بدهند که از بین اینترنت شبانهروزی، ترکیب اینترنت روزانه و شبانه یا حتی اینترنت مجزا برای شب و روز، یک مورد را انتخاب کنند.