نشانه های بیماری: به طور قطع نگاه کردن به نشانه های بیماری در اینترنت، نه تنها به شما کمکی نمی کند بلکه حال تان را بدتر می کند و شما را می ترساند. اگر حس می کنید که مشکلی دارید به سراغ پزشک واقعی بروید و از گوگل به عنوان پزشک استفاده نکنید.
جست وجوی مجرمانه: این موضوع بسیار جدی است. شاید عبارت های «چگونه بمب بسازیم» یا «چطور قرص آمفتامین درست کنیم» را فقط به دلیل کنجکاوی جست وجو کنید، اما این را به یاد داشته باشید که نیروهای امنیتی و مبارزه با مواد مخدر این جست وجوها را رهگیری و آدرس IP شما را در دیتابیس خود ذخیره می کنند.
سرطان: سرطان نشانه های مختلفی دارد و بیشتر آن ها را می توان در دیگر بیماری های عادی هم مشاهده کرد. نشانه هایی مانند سرگیجه، ضعف، حالت تهوع و… از این نشانه ها هستند. پس احتمال زیادی دارد که این نشانه ها را با سرطان اشتباه بگیرید و بترسید.
حیوانات خطرناک: بهتر است از جست وجوی چنین فهرستی خودداری کنید؛ مگر این که بخواهید فهرست مواردی را که سبب وحشت تان می شود، طولانی تر کنید. حیوانات خطرناکی در دنیا وجود دارند و بعضی از آن ها در اطراف شما زندگی می کنند. چنین ترس هایی سبب می شود که از سفر کردن خودداری کنید.
متولد شدن نوزاد: به طور حتم چنین صحنه هایی را در فیلم ها دیده اید. دیدن این صحنه ها حتی در فیلم هم سبب استرس می شود. اگر خانم ها این صحنه را ببینند ممکن است از به دنیا آوردن کودک پشیمان شوند. پس این صحنه ها را هرگز تماشا نکنید.
جشنواره با موضوعات فناوری اطلاعات، ارتباطات شهری، مبلمان شهری، مسئولیت اجتماعی، گردشگری ، محیط زیست ، شیلات و موضوع آزاد برگزار می شود.
وی با اشاره به اختصاص جایزه برای طرحهای ویژه ، آخرین مهلت ارسال ایده به دبیرخانه جشنواره را 15 دی 1397 اعلام و اضافه کرد:ثبت نام در وب سایت کافه رشد از طریق نشانی www.cafe-roshd.ir امکان پذیر است.
وی با اشاره به برگزاری این جشنواره برای اولین بار در کشور ابراز امیدواری کرد مردم برای ارائه راهکار برای حل مشکلات مشارکت کنند.
به گفته وی اگر طرح علمی باشد در داخل مرکز و اگر عملیاتی باشد با رایزنی مسئولان مربوطه در شهرستان اجرایی می شود.
*فعالیت 36 شرکت و هفت واحد فناور در مرکز رشد انزلی
پورمرادی با اشاره به فعالیت 36 شرکت و هفت واحد فناور در مرکز رشد واحدهای فناور بندرانزلی به برگزاری مجموعه رویدادهای از دانایی تا دارایی با رویکرد راه اندازی کسب بعنوان یکی از برنامه های برگزار شده در این مرکز از ابتدای امسال تاکنون اشاره کرد.
وی یاداور شد: تعامل و حضور فعال در مجامع مختلف شهرستان، تعامل با دانشگاههای حوزه فعالیت، برگزاری کارگاههای آموزشی تخصصی رایگان برای دانش آموزان، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، برقراری ارتباط بین صاحبان ایده و متخصصان و برگزاری جشنواره های مختلف از فعالیت های انجام شده در راستای فرهنگ سازی و تقویت زیست بوم نوآوری و فناوری محلی و بین المللی است.
پورمرادی ، معرفی توانمندی های موسسات مستقر در مرکز رشد و برقراری ارتباط آنها با صنعت و دستگاه های اجرایی، برنامه ریزی برای حضور موسسات و واحدهای مستقر در نمایشگاه های تخصصی و تجاری سازی نتایج تحقیقات و تحقق ارتباط بخش های تحقیقاتی و تولیدی و خدماتی شهرستان، قابلیت ایده پردازی برای سایر سازمانها به صورت برون سپاری، ارتباط با شهرک های صنعتی در منطقه برای جذب کارخانه های کوچک دانش بنیان از دیگر برنامه های مرکز رشد واحدهای فناور بندرانزلی عنوان کرد.
به گفته وی شرکت سیال ابزار دقیق میهن از شرکت های موفق مستقر در مرکز رشد بندرانزلی با ایده محوری ‘طراحی و ساخت آنالایزرهای کنترل کیفی سیالات’ است که تجهیزات پایش پارامترهای آب تولید این شرکت در تصفیه خانه جیران باتان باکو جمهوری آذربایجان نصب شده است.کلنگ زنی کارخانه این شرکت در منطقه آزاد انزلی با مساحت یکهزار و 900 مترمربع و با ظرفیت ایجاد اشتغال برای 50 نفر در شهریور سال 95 صورت پذیرفت و تا پایان سال 97 به بهره برداری خواهد رسید.
رییس مرکز رشد واحدهای فناور انزلی گفت : شرکت کاوش تجهیز کاسپین منطقه آزاد انزلی از دیگر شرکت های موفق این مرکز با ایده محوری تجهیزات بارگذاری دینامیکی است که اقدام به راه اندازی کارگاه شرکت در شهرک صنعتی انزلی نموده است.
وی افزود: شرکت گیل آزما منطقه آزاد انزلی با ایده محوری ‘دستگاه چاپگر سه بعدی به منظور تولید کامپوزیت’، فناوران آزمون صنعت تتیس با ایده محوری ‘سامانه هدایت سنج آنلاین سیالات’، مهندسین فتحی گستر یراق سازه با ایده محوری ‘قفل کشویی کرکره’، کاوشگران اطلاعات پویا با ایده محوری ‘تولید نرم افزارهای آموزش تخصصی رشته آسیب شناسی گفتار و زبان’، پردازش الکترونیک پاردیک با ایده محوری ‘طراحی و تولید دستگاههای اتوماسیون صنعتی و سیستم های مبتنی بر اینترنت اشیا’، پویندگان نیرو شایسته با ایده محوری ‘پلت فرم برون سپاری آنلاین’، لبخند سامانه منطقه آزاد انزلی با ایده محوری ‘تولید اپلیکیشن و بازی های موبایل با محوریت آموزش کودک با رویکرد صادرات’ از دیگر واحدهای فناور موفق مستقر در مرکز رشد بندرانزلی هستند.
پورمرادی تصریح کرد: هسته های فناور این مرکز رشد نیز با ارائه ایده های کارآفرینانه خود توانسته اند سهمی از حمایت های این مرکز را به خود اختصاص دهند که می توان به ایده های نوآورانه ‘طراحی و ساخت سامانه واقعیت افزوده در خدمات شهری’، ‘سامانه تجارت همراه’، ‘دستگاه هوشمند رویش بذر’ و بازی حدس کلمات اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: دفتر کار مستقل، ارائه تسهیلات ارزان قیمت، بهره مندی از معافیت مالیاتی، برگزاری کارگاه های آموزشی توانمند سازی، مالی و مدیریتی از حمایت های قابل ارائه توسط این مرکز است.
پورمرادی در خاتمه اظهار داشت: مرکز رشد واحدهای فناور بندرانزلی از کلیه صاحبان ایده، دانشجویان، فعالان اقتصادی و دانش آموختگان دانشگاهی علاقمند به راه اندازی کسب و کار دعوت می نماید تا با حمایت های این مرکز نسبت به تجاری سازی ایده های فناورانه خود اقدام نمایند.
مرکز رشد واحدهای فناور بندر انزلی بعنوان واحد اقماری سال 1384 گشایش یافت و. با توجه به قابلیتهای ویژه صنعتی و تجاری بندرانزلی بویژه برخورداری از امکانات منطقه آزاد سال 86 بعنوان اولین مرکز رشد مستقل شهرستانهای در سطح کشور با موافقت اصولی معاون فناوری وزارت علوم،تحقیقات و فناوری معرفی شد.
علاقمندان می توانند جهت ارتباط با این مرکز با شماره تلفن 01344442922 تماس حاصل نمایند یا به آدرس بندرانزلی، غازیان، بلوار ساحل قو، نبش خیابان شریعتی یکم، ساختمان مرکز رشد واحدهای فناور بندرانزلی مراجعه فرمایند.