کارشناسان بر این باورند که استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده دمای کره زمین را تا سال ۲۰۳۳ میلادی بیشتر از ۲ درجه سانتی گراد افزایش خواهد داد.
به گزارش اگناو به نقل از ایسنا، طی چند سال اخیر ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیاری همچون بیت کوین، مونرو، ریپل و اتریوم از محبوبیت و استقبال بینظیری برخوردار شده و کاربران بسیاری در جهان بهدنبال استخراج و تبدیل پولهای خود به ارزهای دیجیتالی هستند؛ چرا که این روزها بسیاری از افراد با خرید و استخراج این ارز توانستهاند به پول زیادی دست پیدا کنند.
حالا به تازگی کارشناسان و تحلیلگران پیش بینی کردهاند که روند استخراج و ماینینگ ارزهای دیجیتالی رمزپایه که معمولا توسط ابررایانه و سخت افزارهای پیشرفته صورت می پذیرد، بر روی افزایش دمای زمین تاثیرگذار خواهد بود و تا سال ۲۰۲۳ میلادی موجب گرمایش بیشتر هوای زمین به میزان دو درجه سانتی گراد خواهد شد.
این کارشناسان بر مبنای نتایج مطالعات جدیدی که صورت پذیرفته است، چنین ادعایی را مطرح کرده اند و معتقدند که گسترش این فناوری میتواند صدمات و آسیب های جبران ناپذیری را بر محیط زیست بگذارد.
یکی از محققان فعال در دانشگاه هاوایی نیز در این خصوص می گوید: از آنجایی که فناوری ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده همچون بیتکوین نیازمند سخت افزارهای سنگین و قدرتمندی است، مصرف برق آن نیز بالاست بنابراین میتواند برای محیط زیست و کره زمین تبدیل به یکی از مخرب ترین فناوری هایی که تاکنون توسط بشر توسعه داده و استفاده شده است، شود.
بیتکوین از سال ۲۰۰۹ میلادی معرفی شد و بهتدریج به مشهورترین ارز دیجیتالی در سراسر جهان که ارزش بسیار بالایی پیدا کرد، تبدیل شد. گفته میشود ارزهای دیجیتالی رمزپایه غیرقابل هک هستند و باید بهصورت ناشناس و با استفاده از سختافزارهای قدرتمندی از پلتفرمهای مخصوص استخراج این نوع ارزهای مجازی، استخراج یا به اصطلاح ماینینگ شوند.
بسیاری از کشورهای جهان در تلاشند تا این پول بیافسار را کنترل کرده و معاملات با آن را تا حد امکان محدود کنند؛ چراکه آنها بر این باورند بیت کوین به تجارتهای غیرقانونی و غیرمجاز همچون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو و مواد مخدر دامنزده و به علت آنکه مقامات قضایی و پلیس نمیتوانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری کنند، باعث سهولت استفاده از آن میشود. این درحالیست که برخی دیگر از کشورها با وضع قوانین دقیق و درست، استفاده از این ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده را مجاز اعلام کردهاند.
بر اساس گفتههای تحلیلگران، زمانی که بیتکوین در سال ۲۰۰۹ برای نخستین بار در بازارهای جهانی ظهور پیدا کرد، ارزش آن حتی از یک دلار هم کمتر بود، اما در ماههای گذشته حتی تا مرز ۲۰ هزار دلار هم رسید. در واقع، فناوری بیتکوین که یک پول رمزنگاری شده است، این امکان را به کاربران میدهد که بدون نیاز به هیچ بانکی مبادلات مالی خود را انجام دهند و همچنین هویت طرفین معامله نیز ناشناس باقی میمانند. ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده باید توسط سختافزارهای قدرتمندی که معمولا کارت گرافیک موجود در ابررایانههاست، استخراج یا به اصطلاح ماینینگ شوند.
جهت دریافت اخبار و رخدادهای فناوری اطلاعات وارتباطات
به کانال تلگرامی دولت هوشمند بپیوندید