ایسوس از دو کارت گرافیک RTX 3090 Ti جدید رونمایی کرد

محتوای جدول

ایسوس از کارت‌های گرافیک ROG Strix LC GeForce RTX 3090 Ti و TUF Gaming GeForce RTX 3090 Ti در دو نسخه‌ی استاندارد و اورکلاک (OC) رونمایی کرد؛ پردازنده‌ی گرافیکی GA102 به‌کاررفته در کارت‌های گرافیک جدید ایسوس از ۱۰۷۵۲ هسته‌ی Cuda بهره می‌برد، توان محاسباتی ۴۰ ترافلاپس را روی اعدادی با دقت FP32 ارائه می‌دهد و به پهنای باند فوق‌العاده‌ی ۱۰۰۸ گیگابایت‌برثانیه دسترسی دارد.

بزرگ‌ترین تفاوت بین کارت‌های ROG Strix LC و TUF Gaming 3090 Ti به سیستم خنک‌کننده‌ی آن‌ها بازمی‌گردد. ROG Strix LC از سیستم خنک‌کننده‌ی مایع حلقه‌‌بسته بهره می‌برد که در آن صفحه‌ای فلزی روی تراشه‌ی GPU و تراشه‌های حافظه را فرا گرفته است. این مدل همچنین یک رادیاتور ۲۴۰ میلی‌متری دارد که با یک جفت فن ۱۲۰ میلی‌متری ARGB خنک می‌شود. کارت گرافیک Strix LC یک فن دمنده و هیت‌سینک کم‌ارتفاع نیز برای برای دفع حرارت قطعات انتقال‌دهنده‌ی توان دارد.

ROG Strix LC GeForce RTX 3090 Ti

ROG Strix LC GeForce RTX 3090 Ti

کارت‌های ROG Strix LC همچنین از ویژگی‌های بسیار جالبی بهره می‌برند که فرایند نصب آن‌ها را به تجربه‌ای نسبتاً آسان و بدون پیچیدگی فنی تبدیل می‌کند. اگر جزو افرادی هستید که پس از قرار دادن کارت گرافیک جدیدتان، فراموش می‌کنید که آن را وصل کنید، خوشبختانه ایسوس یک چراغ LED ثابت روی این مدل نصب کرده است که در صورت متصل نبودن کارت، به شما هشدار می‌دهد.

ROG Strix LC دو هدر FanConnect II دارد که به شما اجازه می‌دهد از فن‌های کیس برای خنک‌کردن بهتر پردازنده‌ی گرافیکی استفاده کنید. در این کارت گرافیک یک بایوس دوحالته وجود دارد که می‌توان آن را بین حالت بهترین عملکرد خنک‌کننده یا عملکرد بی‌صدا تنظیم کرد. البته هر دو نسخه‌ی ROG Strix LC با LED‌های RGB تزئین شده‌اند که می‌توان رنگ‌بندی آن‌ها را با Aura Sync شخصی‌سازی کرد.

TUF Gaming RTX 3090 Ti

ROG Strix LC GeForce RTX 3090 Ti

TUF Gaming RTX 3090 Ti با هوا خنک می‌شود؛ اما ایسوس می‌گوید سیستم خنک‌کننده‌ی آن به هیچ‌وجه ناکارآمد نیست. زیر یک پوشش فلزی مات، هیت‌سینک بزرگی به پهنای ۳٫۲ اسلات وجود دارد که وظیفه‌ی خنک‌سازی تراشه‌ی GPU، تراشه‌های حافظه و مدار انتقال توان را بر عهده دارد.

TUF Gaming RTX 3090 Ti به یک هیت‌سینک اختصاصی برای حافظه‌ی GDDR6X VRAM مجهز شده است و از یک برش بزرگ جلوتر از PCB بهره می‌برد که مسیر دیگری را برای خروج هوای گرم فراهم می‌کند.

کارت‌های TUF همچینن توسط سه‌ فن محوری خنک می‌شوند که برای افزایش فشار استاتیکی، عرض آن به ۱٫۵ سانتی‌متر افزایش یافته است. هر سه‌فن از حلقه‌ای بهره می‌برند تا هوا را بهتر به قطعات هدایت کنند. تایوانی‌ها در این کارت از خازن‌هایی با درجه‌ی مقاومت نظامی استفاده کرده و برای حصول اطمینان از عملکرد آن‌ها دوره‌ی آزمایش ۱۴۴ ساعته‌ای را روی آن‌ها انجام داده‌اند.

Asus ROG LC GeForce RTX 3090 Ti OC و نسخه‌ی استاندارد این محصول شباهت بسیار زیادی به‌هم دارند و تفاوت آن‌ها به سرعت فرکانس کاری برمی‌گردد. نسخه‌ی OC در حالت OC Mode Boost با فرکانس کاری ۱۹۸۰ مگاهرتز کار می‌کند و در حالت Gaming Mode Boost به فرکانس ۱۹۵۰ مگاهرتز می‌رسد. برای مقایسه، سرعت فرکانس کاری مدل استاندارد این کارت در حالت OC Mode Boost و Gaming Mode Boost به‌ترتیب ۱۸۹۰ مگاهرتز و ۱۸۶۰ مگاهرتز است.

در مورد TUF Gaming GeForce RTX 3090 Ti OC نیز فرکانس کاری نسخه‌ی OC در حالت OC Mode Boost به ۱۹۵۰ مگاهرتز می‌رسد و در حالت Gaming Mode Boost روی ۱۹۲۰ مگاهرتز تنظیم شده است. نسخه‌ی استاندارد در حالت OC Mode Boost و Gaming Mode Boost به‌ترتیب روی فرکانس ۱۸۹۰ مگاهرتز و ۱۸۶۰ مگاهرتز کار می‌کند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: