محدودیت جدید اینترنتی در آمریکا!

محتوای جدول

به گزارش پایگاه خبری اگنا، به نقل از شبکه خبری ICTPRESS، ممنوعیت استفاده از تیک‌تاک در آمریکا، رصد پردازنده Core i5 1350P در Geekbench، معرفی کوچک‌ترین کنسول بازی دنیا، کشف نخستین موجود ویروس‌خوار جهان و عرضه ساعت هوشمند Honor Band 7 جزو پربازدیدترین اخبار علم و فناوری در هفته گذشته بود.

ممنوعیت استفاده از تیک‌تاک در آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا یکی از دو مجلس مهم کنگره این کشور، به تازگی به قانون‌گذاران و کارکنان این خود دستور داده تا اپلیکیشن تیک‌تاک را به دلیل مشکلات امنیتی حذف کنند. دستور حذف این برنامه توسط Catherine Szpindor، مدیر ارشد اداری مجلس نمایندگان صادر شده و دفتر وی در ماه آگوست نیز در این خصوص و احتمال ناامن بودن تیک تاک هشدار داده بود.

در همین خصوص Szpindor در یادداشتی اعلام کرده است که کارمندان مجلس نمایندگان آمریکا مجاز به دانلود و استفاده از اپلیکیشن تیک تاک بر هیچ دستگاه موبایلی در این نهاد نیستند. او در ادامه بیان کرده که با افرادی که تیک تاک را بر روی گوشی خود دارند، برای حذف کردن این اپلیکیشن تماس برقرار خواهد شد.

ممنوعیت جدید به دنبال مجموعه‌ای از اقدامات اخیر دولتی در آمریکا در خصوص حذف و محدودسازی دسترسی و استفاده از تیک تاک است و مقامات آمریکایی به دلیل ترس از جمع‌آوری دیتا و جاسوسی از آمریکایی‌ها توسط دولت چین دست به این اقدامات اخیر زده‌اند. با این حال تیک‌تاک بیشتر در نهادها و مکان‌های دولتی آمریکا غیرفعال شده، اما فعلاً دسترسی شهروندان عادی به این اپلیکیشن از بین نرفته است.

رصد پردازنده Core i5 1350P در Geekbench

به تازگی یک مدل جدید از پردازنده مخصوص لپ تاپ Core i5 1350P شرکت اینتل روی Geekbench منتشر شده است پردازنده‌های سری P جزو پردازنده‌های کم‌مصرف اینتل و مخصوص لپ‌تاپ هستند؛ این مدل در حالی دیده شده که دقیقاً یک ماه پیش، نتایج عملکرد و مشخصات پردازنده Core i7 1370P روی Geekbench دیده شده بودند.

پردازنده i5 1350P یک پردازنده ۱۲ هسته‌ای و ۱۶ رشته‌ای است که در داخل خود چهار هسته P و هشت هسته E دارد، درست همان ترکیبی که برای هسته‌های پردازنده i5 1250P استفاده شده بود. تغییر اصلی این دو پردازنده نسبت به هم در فرکانس‌ها است _فرکانس پایه پردازنده 1350P در حال حاضر ۱.۹ گیگاهرتز و فرکانس افزایشی آن ۴.۷ گیگاهرتز است_ که به ترتیب ۲۰۰ و ۳۰۰ مگاهرتز از پردازنده 1250P بیشتر هستند.

تست این پردازنده روی یک دستگاه لپ‌تاپ Acer TravelMate P614-53 انجام شده که یک لپ‌تاپ تجاری سبک‌وزن به حساب می‌آید. پردازنده‌های سری P اینتل در چنین لپ‌تاپ‌هایی که فقط به کارت گرافیک مجتمع نیاز دارند، بسیار متداول هستند.

معرفی کوچک‌ترین کنسول بازی دنیا

به تازگی کوچک‌ترین کنسول دستی گیمینگ با نام Arduboy Mini معرفی شده است. این کنسول گیمینگ که ابعادی مشابه یک قوطی کبریت دارد به نمایشگر OLED تک‌رنگ مجهز شده و ۳۰۰ بازی مختلف را در اختیار گیمرها قرار می‌دهد. امروزه کنسول‌های گیمینگ دستی از محبوبیت خاصی میان گیمرها برخوردار هستند، اما به تازگی کنسول گیمینگ جدیدی با نام Arduboy Mini به بازار آمده که تعریف جدیدی از کنسول‌های دستی را ارائه داده است.

این کنسول از یک نمایشگر OLED تک‌رنگ بهره می‌برد و میزبان حدود ۳۰۰ بازی جذاب قدیمی است. Arduboy Mini دارای اسپیکر یا باتری نبوده و به‌جای آن می‌توان این کنسول را با استفاده از درگاه USB-C به یک پاوربانک یا منبع تغذیه متصل کرد. همانطور که گفته شد روی این کنسول کوچک ۳۰۰ بازی قدیمی محبوب نصب شده است. Arduboy Mini هم‌اکنون با قیمت ۲۹ دلار رونمایی شده و انتظار می‌رود از ژوئن ۲۰۲۳ در اختیار گیمرها قرار بگیرد.

عرضه ساعت هوشمند Honor Band 7

به‌تازگی شرکت آنر از ساعت هوشمند جدید خود به نام Honor Band 7 رونمایی کرد؛ این محصول جانشین Band 6 است و از طراحی مشابهی بهره‌مند شده است. ساعت هوشمند Honor Band 7 دارای نمایشگر ۱.۴۷ اینچی AMOLED با محافظ شیشه‌ای است. این گجت پوشیدنی همه ویژگی‌های معمول ردیابی تناسب اندام را دارد و دارای ردیاب اکسیژن خون همچنین ردیاب خواب است.

ساعت هوشمند Honor Band 7 از بیش از ۹۶ حالت ورزشی پشتیبانی می‌کند. باتری مورد استفاده در این محصول تا ۱۴ روز شارژدهی دارد، البته در زمان استفاده سنگین تا ۱۰ روز دوام می‌آورد. محصول ذکر شده از فناوری شارژ سریع و بلوتوث ۵.۲ پشتیبانی می‌کند.

ساعت هوشمند Honor Band 7 در سه رنگ صورتی، آبی و مشکی با قیمت ۳۵ دلار در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. پیش‌سفارش محصول ذکر شده به صورت رسمی از تاریخ ۶ ژانویه آغاز خواهد شد.

کشف نخستین موجود ویروس‌خوار جهان

هر نوع ماده آلی را که نام ببرید به احتمال زیاد دسته‌ای از موجودات زنده برای خوردن آن تکامل یافته‌اند. گیاهان، گوشت، جلبک‌ها، حشرات و باکتری‌ها همه توسط موجودات مختلف خورده می‌شوند، اما اکنون دانشمندان گزینه جدیدی را در این فهرست غذایی کشف کرده‌اند که ویروس‌ها هستند.

از آنجا که ویروس‌ها در همه‌جا یافت می‌شوند، مصرف اتفاقی آن‌ها توسط ارگانیسم‌ها اجتناب‌ناپذیر است، اما جان دلانگ (John DeLong) در دانشگاه نبراسکا-لینکلن (Nebraska-Lincoln) در حال بررسی است که آیا میکروب‌ها به‌طور فعال ویروس‌ها را می‌خورند یا خیر و آیا چنین رژیم غذایی می‌تواند از رشد فیزیولوژیکی و رشد جوامع میکروبی حمایت کند.

خبرنگار: سمیه حبیب اله پور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: